Een website boordevol info over de duivensport, (foto)reportages en binnen- en buitenlandse links naar websites van duivenliefhebbers en duivenverenigingen.

Een website boordevol info, (foto)reportages, links naar sites van duivenliefhebbers en duivenverenigingen,…

Een website boordevol info, (foto)reportages,… met een link naar de online Bricon-shop van Briconvertegenwoordiger Romain America.

Boeiende reportages over bekende en minder bekende kampioenen in binnen- en buitenland.

Website gespecialiseerd in online verkoop van bons voor kampioenenvieringen van duivenverenigingen. Bevat eveneens informatie zoals uitslagen,… van snelheid tot fond, van verenigingen, samenspelen en verbonden vanuit de Kempen.

Pigeon Planner is gratis en open-source sportduivensoftware. Het doel is om een eenvoudige, maar een krachtige duivenorganisator op te zetten. Voer uw duiven met al hun details in met de gebruikersvriendelijke interface en laat het programma de stamboom en familieleden berekenen. Resultaten kunnen worden ingegeven voor elke duif en vervolgens worden vergeleken tussen alle rassen en duiven. In verschillende talen beschikbaar, waaronder ook in het Nederlands. Een computerprogramma om aan te bevelen!